Reservdelar

48000 lagerförda reservdelar och rikstäckande auktoriserade verkstäder

 

Söderberg & Haaks återförsäljarverkstäder är auktoriserade för Komatsu, Lamborghini, Amazone, Dal-Bo, Deutz-Fahr, Geringhoff, Hürlimann, Krone och Same.

Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetensSöderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.
 


 

Auktoriserade verkstäder från söder till norr

 

Behöver din maskin servas eller repareras så kan vi erbjuda auktoriserade verkstäder som ger snabb och trygg service. Söderberg & Haak har ett brett nät av auktoriserade verkstäder från söder till norr. Vårt välstrukturerade lager innehåller idag ca 48000 olika reservdelar. Allt från skruvar och muttrar till traktorer upp till stora inmatningsskruvar och tanktömningsrör till skördetröskor.

Fortfarande tveksam?

1) Vi har ett stort Sverigelager. Utlämningsställe direkt från Sverigelagret till kund när det är som mest bråttom.


 

2) Personlig, erfaren återförsäljarsupport från 7 till 7, 7 dagar i veckan under odlingsåret. Övernattsservice med leverans kl 07.00

 

3) Dagliga leveranser från centrallager i Europa.

 

4) Mer än 70 servicekursdagar hålls varje år för att våra återförsäljare alltid ska vara uppdaterade på det senaste. Det ska kännas tryggt med oss.

5) Hitta fina CNH reservdelar på webben på parts.sodhaak.se


 

 

 

 

 


 

 

Söderberg & Haak lanserar forumet S&H Parts på webben för reservdelar till CNH

 

parts.sodhaak.se kan du som har New Holland eller Case IH traktorer/skördemaskiner få tillgång till Söderberg & Haak:s reservdelsweb: S&H Parts. Där finns det kundkataloger, möjlighet till att se priser och tillgänglighet hos Söderberg & Haak Maskin i Staffanstorp.

  • Fyll i reservdelsnummer
  • Ställ en förfrågan till lämplig återförsäljare inom Söderberg & Haak:s återförsäljarkår.
  • Traktor-/Trösk-/Press-modell fylls i med tillhörande serienummer. Allt för att rätt del blir beställd.
  • Förfrågan går med e-mail till vald återförsäljare som ger dig en prisoffert.

Vi är övertygade att om att vi genom denna web-portal gör det lättare att som kund hitta CNH originalreservdelar på bästa sätt och genom Söderberg & Haak ges bästa service enligt följande koncept. 

Klicka på länken för att komma till S&H Parts

 

 

 

 

 

Följ oss på