Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en intresseanmälan till oss på jobb@sodhaak.se, så hör vi av oss till dig om vi hittar något som passar dig. Vi håller alltid dörren öppen för nyfikna och kunniga medarbetare.

Söderberg & Haak söker distriktssäljare Deutz-Fahr

Söderberg & Haak är en av Sveriges ledande privata aktörer inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 35 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo, Geringhoff och Komatsu.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en duktig och driven specialistsäljare med ansvar för försäljning av Deutz-Fahr produktsortiment. Ditt arbetsområde kommer främst att bestå av stora delar av Skåne, där kunderna är större lantbruksföretag såväl som mindre lantbrukare. Du ansvarar för hela processen från inbyte till avtalsskrivning och leverans. Du hjälper kunden att hitta den optimala lösningen bland våra produkter, samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder på ett trevligt och professionellt sätt, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil                                                                                                                                                   
För att lyckas hos oss krävs att du är beredd att arbeta hårt och målmedvetet, ta egna initiativ och hålla en hög aktivitetsnivå. Detta är en säljarroll med inriktning att skapa en gedigen och långsiktig kundrelation. Du som söker har erfarenhet av självständig, uppsökande försäljning, är tekniskt intresserad och beredd att satsa för att lyckas. Har du en bakgrund inom jordbruksbranschen är det meriterande, men även annan säljerfarenhet är av intresse.

Vad vi erbjuder                                                                                                                                                           
Söderberg & Haak erbjuder en stimulerande och självständig heltidstjänst i ett väletablerat företag, som arbetar med några av det främsta leverantörerna inom lantbruks- och entreprenadmaskinsbranschen. Vi erbjuder goda anställningsvillkor med delvis provisionsbaserad lön samt tjänstebil. Vi har även ett gediget utbildningsprogram för våra säljare.

Placeringsort: Staffanstorp

För ytterligare information eller frågor kontakta Alexander Löwenberg på 046-25 92 69. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Märk din ansökan med distriktssäljare Deutz-Fahr. Ansökan och CV skickas till jobb@sodhaak.se.

 

Söderberg & Haak i Stockholm söker servicetekniker Grönytemaskiner

I rekrytering av denna tjänst, samarbetar vi med Poolia. Läs mer om tjänsten här och sök snarast.

 

Söderberg & Haak i Linköping söker servicetekniker

 

I rekrytering av denna tjänst samarbetar vi med Poolia. Lär mer om tjänsten här och sök snarast.

 

Söderberg & Haak Veddige söker verkstads-/reservdelsadministratör

 

I rekrytering av denna tjänst samarbetar vi med Poolia. Lär mer om tjänsten här och sök snarast.

Följ oss på