Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en intresseanmälan till oss på jobb@sodhaak.se, så hör vi av oss till dig om vi hittar något som passar dig. Vi håller alltid dörren öppen för nyfikna och kunniga medarbetare.

Söderberg & Haak Rinkaby söker en servicetekniker

Våra kunder består av en mix av lantbruks- och entreprenadföretag, med olika maskinparker och behov. Vi utför allt från mindre reparationer och löpande underhåll till stora renoveringar. Du är delaktig i hela processen från kundkontakt, felsökning, reparation och registrering av arbetet. Arbetet sker både i vår verkstad samt i fält. Det är viktigt för oss att alla tekniker är experter på ett visst område, så du kommer att få mycket utbildning hos oss.
Rätt person erbjuds ett stort ansvar och en central roll inom sitt specialområde.

Kvalifikationer Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och maskiner. Du har fordonstekniskutbildning eller liknande. Service och reparationer på Grimme-maskiner är en viktig del av vår verksamhet, erfarenhet från potatismaskiner är meriterande.

Du behärskar svenska flytande och kan läsa och förstå arbetsbeskrivningar på engelska och svenska. B-körkort är ett krav, BE och C meriterande.
Som person är du positiv, säljande och lösningsorienterad. Kunden skall alltid vara ditt fokus! Du ska kunna jobba självständigt men inte vara rädd för att fråga om hjälp när det behövs.

För mer information om tjänsten kontakta verkstadschef Pär Dahlström, 0768-325593 alternativt VD Magnus Pehrsson, 044-781 31 02

Ansökningar mailas till: rinkaby@sodhaak.se. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering så vänta inte för länge med din ansökan.

Söderberg & Haak Stockholm söker verkmästare till våra nya lokaler i Rosersberg

Söderberg & Haak, en del av Mellby Gårdgruppen, är en ledande distributör av entreprenad- och lantbruksmaskiner som marknadsförs i hela landet. Vi är representerade på mer än 40 orter med återförsäljare och egna säljställen. Våra största varumärken är Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo.

Söderberg & Haak Stockholm AB är återförsäljare för Komatsu entreprenadmaskiner i Stockholm. Nu söker vi en verkmästare som vill bli en del av detta.

Som verkmästare leder och fördelar du arbetet för våra mekaniker och är dom behjälpliga i deras arbete samt är ansiktet utåt för våra kunder. För oss är det viktigt att vara flexibel och lösa kunders problem, så att deras verksamheter fungerar. En av dina viktigaste uppgifter är just att se lösningar, prioritera och omfördela arbetet efter den aktuella situationen. Du kommer att jobba i tätt samarbete med maskinsäljare, reservdelsförsäljare, mekaniker och företagsledning.  I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter, varför viss datavana krävs.

Kvalifikationer:
Du har gymnasial mekanikerutbildning eller motsvarande yrkesutbildning. Vi ser helst att du arbetat som mekaniker inom entreprenadbranschen. Körkort B är ett krav. Engelska är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta med andra, men du är samtidigt självständig och har alltid kunden i fokus. Du gillar ordning och reda och drivs av problemlösning. Du har också en administrativ ådra.

Tycker du att det låter som något för dig? Hör då av dig till oss men vänta inte för länge då vi har löpande intervjuer.

Skicka in din ansökan till erik.sjoberg@sodhaak.se. Har du några funderingar kring tjänsten är du välkommen att ringa Eftermarknaschef Erik Sjöberg på telefonnummer +46 8 66 55 610 / +46 70 28 00 107.

Söderberg & Haak i Kungälv söker entreprenadsäljare

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner är det ytterligare ett plus.Vi kan erbjuda ett arbete med stora förväntningar på goda resultat. Ett jobb för dig som gillar ett stimulerande fritt arbete med försäljning av Komatsu kvalitetsprodukter. Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. B-körkort är ett krav. Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.
 

Vi söker ny medarbetare

Med vår senaste nyetablering i Hörby kommer vi att behöva utöka vårt redan starka team med ytterligare en tjänst. Söderberg & Haak Syd AB är ett bolag inom Söderberg & Haak gruppen. Vi bedriver försäljning och service av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Våra huvudleverantörer är Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo. För entreprenadsidan står Komatsu. Vi är också återförsäljare för bl.a. Närlant och AP. Dessutom servar och reparerar vi New Holland, Case IH och övriga märken inom lantbruk och entreprenad.

Servicetekniker lantbruksmaskiner / Hörby

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av främst lantbruksmaskiner men även entreprenadmaskiner förekommer både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. 

Utbildning/Erfarenhet
Du har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är meriterande samt datorvana. Tjänsten innebär en del resande med servicebil och därför är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då några av våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och i grupp och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För ytterligare information eller frågor kontakta Alexander Andersson på 0411-562704 eller verkmästare Patrik Nilsson på 0415-19962. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Ansökan och CV skickas till alexander.andersson@sodhaak.se

Nu söker vi ytterligare Servicetekniker fält till Söderberg & Haak Stockholm

Inriktning på Komatsu entreprenadmaskiner.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som servicetekniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Har du frågor? Kontakta Michaela Rosén på tel 08-66 55 602eller e-post: michaela.rosen@sodhaak.se

Ansökan skickas till mail jobb@sodhaak.se.

Vi söker en VERKSTADSMEKANIKER med inriktning och erfarenhet av ENTREPRENADMASKINER

 

Vi söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt entreprenadmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Stefan Hovbrink  eller Leif Persson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.


Söderberg & Haak Staffanstorp söker en Servicetekniker


Arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information kontakta platschef Lars-Göran Larsson (lars-goran.larsson@sodhaak.se) Ansökan skickas till mail jobb@sodhaak.se snarast. Vänta inte för länge då vi löpande går igenom alla ansökningshandlingar.


Följ oss på