Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en intresseanmälan till oss på jobb@sodhaak.se, så hör vi av oss till dig om vi hittar något som passar dig. Vi håller alltid dörren öppen för nyfikna och kunniga medarbetare.

Söderberg & Haak TC AB i Enköping söker grönytesäljare

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja grönytemaskiner är det ytterligare ett plus. Du bör ha erfarenhet av att planera och styra ditt dagliga jobb.

Vi kan erbjuda ett jobb för dig som gillar ett stimulerande och fritt arbete med försäljning av kvalitetsprodukter såsom exempelvis: Deutz, Komatsu, Timan Tooltrac, Multihog, Ferris, Yanmar m.m Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer. För rätt person finns goda förtjänstmöjligheter.

Försäljningsområde är Mälardalen.

B-körkort ett krav samt gärna E-behörighet.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Grihp 070-6665061 eller magnus.grihp@sodhaak.se .Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till magnus.grihp@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.

Söderberg & Haak Ystad söker butiks- & lageransvarig

Vi växer och behöver tillsätta ytterligare en tjänst i vår eftermarknadsavdelning. Söderberg & Haak Syd AB är ett bolag inom Söderberg & Haak-gruppen med anläggningar i Ystad & Hörby. Vi bedriver försäljning och service av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Våra huvudleverantörer är Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo. För entreprenadsidan står Komatsu.

Arbetsbeskrivning
I din ansvarsroll kommer du få leda och planera det dagliga arbetet i vårt lager och butik. Du kommer få möjligheten att utveckla och modernisera vår verksamhet samt anpassa vårt utbud. Våra kunder består främst av en mix från lantbruks- och entreprenadbranschen. Du kommer även att medverka och sköta ordinarie uppgifter som bl.a. innefattar reservdels- och grönyteförsäljning samt slangpressning. Detta gör du tillsammans med kompetenta medarbetare med mångårig erfarenhet. Gruppen kommer bestå av tre stycken butiks- och reservdelsäljare inklusive dig själv samt en servicetekniker för vår Stiga grönyteverkstad. Du kommer rapportera direkt till platschef och du kommer ingå i ledningsgruppen.

Din profil                                                                                                                                                   
För att lyckas hos oss krävs att du är beredd att arbeta hårt och målmedvetet, ta egna initiativ och hålla en hög aktivitetsnivå. Du som söker är tekniskt intresserad och innehar en god datorvana. Du gillar att arbeta med människor, är socialt utåtriktad och har lätt för att kommunicera. Har du en bakgrund inom jordbruksbranschen är det meriterande. Vi tror även att du har ett ordningssinne utöver det vanliga för att lyckas.

Vad vi erbjuder                                                                                                                                                           
Söderberg & Haak erbjuder en stimulerande och självständig heltidstjänst i ett väletablerat företag. Vi arbetar med några av det främsta leverantörerna inom lantbruks och entreprenadmaskinsbranschen. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och en god internutbildning.   

Placeringsort: Ystad

För ytterligare information eller frågor kontakta platschef Anders Bramsvik, 0411-562703. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Ansökan och CV skickas senast 10 september till ystad@sodhaak.se

 

 

Söderberg & Haak Hörby söker säljare lantbruksmaskiner

Med vår senaste nyetablering i Hörby kommer vi att behöva utöka vårt redan starka team med ytterligare en tjänst. Söderberg & Haak Syd AB är ett bolag inom Söderberg & Haak gruppen med anläggningar i Ystad & Hörby. Vi bedriver försäljning och service av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Våra huvudleverantörer är Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo. För entreprenadsidan står Komatsu.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta med några av de främsta varumärkena inom jordbruksbranschen. Vi stärker vår säljorganisation i Hörby och söker dig som vill arbeta med försäljning av produkter från våra huvudleverantörer som har en stark marknadsposition i området. Andra lantbruksmaskiner och begagnatförsäljning ingår också i uppdraget. Du kommer ingå i en grupp med tre säljare och rapporterar till platschef. Du får en självständig och ansvarsfull roll som innebär såväl nykundsbearbetning som att vårda och utveckla befintlig kundstock. Du kommer främst arbeta med våra kunder i tilldelat ansvarsområde.

Din profil                                                                                                                                                  
 
För att lyckas hos oss krävs att du är beredd att arbeta hårt och målmedvetet, ta egna initiativ och hålla en hög aktivitetsnivå. Detta är en säljarroll med inriktningen att skapa en gedigen, långsiktig kundrelation. Du som söker har erfarenhet av självständig, uppsökande försäljning. Är tekniskt intresserad och beredd att satsa för att lyckas. Har du en bakgrund inom jordbruksbranschen är det meriterande, men även annan säljerfarenhet är av intresse.

Vad vi erbjuder                                                                                                                                                           
Söderberg & Haak erbjuder en stimulerande och självständig heltidstjänst i ett väletablerat företag. Vi arbetar med några av det främsta leverantörerna inom lantbruks och entreprenadmaskinsbranschen. Vi erbjuder goda anställningsvillkor med provisionsbaserad lön samt tjänstebil. Vi erbjuder även ett gediget utbildningsprogram för våra säljare.

Placeringsort: Hörby

För ytterligare information eller frågor kontakta platschef Anders Bramsvik, 0411-562703. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Ansökan och CV skickas senast 10 september till ystad@sodhaak.se

 

 

Söderberg & Haak i Kungälv söker entreprenadsäljare

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner är det ytterligare ett plus.Vi kan erbjuda ett arbete med stora förväntningar på goda resultat. Ett jobb för dig som gillar ett stimulerande fritt arbete med försäljning av Komatsu kvalitetsprodukter. Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. B-körkort är ett krav. Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.
 

Nu söker vi ytterligare Servicetekniker fält till Söderberg & Haak Stockholm

Inriktning på Komatsu entreprenadmaskiner.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som servicetekniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Har du frågor? Kontakta Michaela Rosén på tel 08-66 55 602eller e-post: michaela.rosen@sodhaak.se

Ansökan skickas till mail jobb@sodhaak.se.

Vi söker en VERKSTADSMEKANIKER med inriktning och erfarenhet av ENTREPRENADMASKINER

 

Vi söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt entreprenadmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Stefan Hovbrink  eller Leif Persson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.


Söderberg & Haak Staffanstorp söker en Servicetekniker


Arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information kontakta platschef Lars-Göran Larsson (lars-goran.larsson@sodhaak.se) Ansökan skickas till mail jobb@sodhaak.se snarast. Vänta inte för länge då vi löpande går igenom alla ansökningshandlingar.


Följ oss på