Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en intresseanmälan till oss på jobb@sodhaak.se, så hör vi av oss till dig om vi hittar något som passar dig. Vi håller alltid dörren öppen för nyfikna och kunniga medarbetare.

Söderberg & Haak Kvänum söker Lantbruksmaskinsäljare

Söderberg & Haak Kvänum AB, är en del av Söderberg & Haak gruppen med sälj- och serviceanläggning i Kvänum, vi driver även försäljning och service i Brålanda- och Falköpingsområdet. Våra största varumärken är Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo. Utöver dessa huvudleverantörer samarbetar vi med flera marknadsledande leverantörer i branschen.

Vi söker dig som har intresse av försäljning av maskiner/fordon med inriktning på lantbruk, vet vad som krävs för att klara våra kunders krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller/och har starkt intresse av lantbruk/lantbruksmaskiner. 

Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus. Datorvana och kunskaper i engelska språket är ett måste för framtidens maskiner och ett krav. B-körkort krävs. Försäljningen sker i huvudsak ute på fältet hos våra kunder och med stöd erfarna kollegor och våra leverantörers specialkunskaper. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer. Meriterande är kunskap/erfarenhet av våra huvud-leverantörers produkter.

Tillträde snarast.

Förfrågningar om tjänsterna sker hos Johan Bawelin, telefonnummer 0512-79 79 71 eller via mail johan.bawelin@sodhaak.se Sök jobbet skriftligen, märkt ”Säljare” med referenser, kort beskrivning, samt löneanspråk till: 

Söderberg & Haak Kvänum AB 
att. Johan Bawelin 
Tegelbruksgatan 2 
535 30 KVÄNUM 

Alternativt till: johan.bawelin@sodhaak.se 

Vi tillämpar fortlöpande tillsättning av tjänster varför tjänsten finns tillgänglig så länge annonsen är kvar. Er ansökan behandlas konfidentiellt om så önskas, ange gärna detta i ansökan.

 

Söderberg & Haak i Stockholm söker servicetekniker Lantbruk

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.

Du utgår från Rosersberg eller från hemmet i Enköpingsområdet och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Arbetet innebär stor frihet under ansvar. Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav.

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information om tjänsten kontakta servicemarknadschef på Söderberg & Haak Maskin AB .Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till jobb@sodhaak.se. Märk ansökan Servicetekniker Lantbruk Stockholm.

 

 

Söderberg & Haak i Stockholm söker servicetekniker Grönyta

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av lantbruksmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten.

Du utgår från Rosersberg eller från hemmet i Enköpingsområdet och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats.

Arbetet innebär stor frihet under ansvar. Vi söker dig som har erfarenhet av grönyta och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav.

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information om tjänsten kontakta servicemarknadschef på Söderberg & Haak Maskin AB .Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till jobb@sodhaak.se. Märk ansökan Servicetekniker Grönyta Stockholm.

Söderberg & Haak Karlstad söker verkmästare

Nu söker vi en verkmästare/verkstadschef som vill bli en del av vårt team. Som verkmästare leder och fördelar du våra mekanikers arbeten, är dom behjälpliga samt är vårt ansikte utåt, gentemot våra kunder.

För oss är det viktigt att du är flexibel och löser våra kunders problem, så att deras verksamhet fungerar. En av dina viktigaste uppgifter är just att se lösningar, prioritera och omfördela arbetet efter den aktuella situationen. Du kommer att arbeta i tätt samarbete med maskinsäljare, reservdelsförsäljare, mekaniker och företagsledning. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter, varför viss datavana krävs.

Du har gymnasial mekanikerutbildning eller motsvarande yrkesutbildning. Vi ser helst att du arbetat som mekaniker inom jordbruks-, entreprenad- och/eller grönytebranschen. Körkort B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta, men du är samtidigt självständig och har alltid kunden i fokus. Du gillar ordning och reda samt drivs av problemlösning. Du har också en administrativ ådra.

För mer information om tjänsten kontakta Peter Carlsson på telefonnr 054-10 22 31 alternativt peter.carlsson@sodhaak.se. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till peter.carlsson@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång den 16 november. Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.

Söderberg & Haak i Kungälv söker entreprenadsäljare

Du bör ha vana från försäljning av kapitalvaror, gärna med erfarenhet av maskinförsäljning mot slutkunder. Har du dessutom erfarenhet och kunskap av att hantera och sälja entreprenadmaskiner är det ytterligare ett plus.Vi kan erbjuda ett arbete med stora förväntningar på goda resultat. Ett jobb för dig som gillar ett stimulerande fritt arbete med försäljning av Komatsu kvalitetsprodukter. Du finns i en säljande positiv organisation med många fina relationer såväl på företaget som med leverantörer och kunder. B-körkort är ett krav. Du har god känsla för relationer och att göra bra affärer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Grönlund platschef på Söderberg & Haak Väst AB 0708-580115.Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till michael.gronlund@sodhaak.se

Interjuver sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Vi garanterar en diskret hantering av din ansökan om så önskas.

Vi söker en VERKSTADSMEKANIKER med inriktning och erfarenhet av ENTREPRENADMASKINER

 

Vi söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt entreprenadmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Stefan Hovbrink  eller Leif Persson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.

Följ oss på