Snabba leveranser från vårt reservdelslager i Staffanstorp

En snabb och säker reservdelsservice är A & O för dagens lantbruk. I vårt reservdelslager i Staffanstorp finns ca 40 000 olika artiklar som våra återförsäljare beställer online via internet. Vid beställning på eftermiddagen finns delarna hos återförsäljaren på morgonen dagen efter.

Söderberg & Haak har reservdelsansvaret för sveriges största traktorpark som innefattar ca 37000 Case IH, New Holland och Deutz-Fahr traktorer och då är det bara de som är 15 år och yngre som är medräknade. Vårt välstrukturerade lager innehåller över 40.000 olika artiklar. Här finnas allt från små skruvar och muttrar till traktorer upp till stora inmatningsskruvar och tanktömningsrör till skördetröskor.
Våra återförsäljare beställer sina reservdelar online. Under skördetid är sista stopptid 17.00 med leverans nästa dag i regel redan kl 07.00

Har du en något äldre traktor?

Behöver du reservdelar till en något äldre traktor kanske Gold Value sortimentet är något för dig. Titta i Gold Value katalogerna som du hittar via menyn till vänster!

Söderberg & Haak lanserar forumet S&H Parts på webben för reservdelar till CNH

parts.sodhaak.se kan du som har New Holland eller Case IH traktorer/skördemaskiner få tillgång till Söderberg & Haak:s reservdelsweb; S&H Parts.

Där finns det kundkataloger, möjlighet till att se priser och tillgänglighet hos Söderberg & Haak Maskin i Staffanstorp.

  • Du fyller i reservdelsnummer
  • Ställer en förfrågan till lämplig återförsäljare inom Söderberg & Haak:s återförsäljarkår.
  • Traktor-/Trösk-/Press-modell fylls i med tillhörande serienummer allt för att rätt del blir beställd.
  • Förfrågan går med e-mail till vald återförsäljare som ger dig en prisoffert.

Vi är övertygade att om att vi genom denna web-portal gör det lättare att som kund hitta CNH original reservdelar på bästa sätt och genom Söderberg & Haak ges bästa service enligt följande koncept.

 

Välkommen in:

http://parts.sodhaak.se/