Lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en intresseanmälan till oss på jobb@sodhaak.se, så hör vi av oss till dig om vi hittar något som passar dig. Vi håller alltid dörren öppen för nyfikna och kunniga medarbetare.

Vi söker ny medarbetare

Med vår senaste nyetablering i Hörby kommer vi att behöva utöka vårt redan starka team med ytterligare en tjänst. Söderberg & Haak Syd AB är ett bolag inom Söderberg & Haak gruppen. Vi bedriver försäljning och service av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner. Våra huvudleverantörer är Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo. För entreprenadsidan står Komatsu. Vi är också återförsäljare för bl.a. Närlant och AP. Dessutom servar och reparerar vi New Holland, Case IH och övriga märken inom lantbruk och entreprenad.

Servicetekniker lantbruksmaskiner / Hörby

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av främst lantbruksmaskiner men även entreprenadmaskiner förekommer både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. 

Utbildning/Erfarenhet
Du har en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är meriterande samt datorvana. Tjänsten innebär en del resande med servicebil och därför är B-körkort ett krav. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då några av våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och i grupp och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För ytterligare information eller frågor kontakta Alexander Andersson på 0411-562704 eller verkmästare Patrik Nilsson på 0415-19962. Intervjuer och urval kommer ske löpande.

Ansökan och CV skickas till alexander.andersson@sodhaak.se

Nu söker vi ytterligare Servicetekniker fält till Söderberg & Haak Stockholm

Inriktning på Komatsu entreprenadmaskiner.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som servicetekniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska.

Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

Har du frågor? Kontakta Michaela Rosén på tel 018-34 67 28 eller e-post: michaela.rosen@sodhaak.se

Ansökan skickas till mail jobb@sodhaak.se.

Söderberg & Haak Kvänum AB söker Serviceansvarig och Servicepersonal Verkstad till vår anläggning i Falköping

Tillfälle att vara med på en nystartad anläggning på Sidvallsgatan 6.

Löpande rekrytering sker. För frågor kring de lediga tjänsterna, kontakta Johan Bawelin på telefonnummer 0512-79 79 71 eller e-post: johan.bawelin@sodhaak.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.


Vi söker en VERKSTADSMEKANIKER med inriktning och erfarenhet av ENTREPRENADMASKINER

 

Vi söker dig som har intresse för service av maskiner, vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service, gärna jobbat ett par år i branschen eller har intresse och erfarenhet runt entreprenadmaskiner. Du bör vara noggrann, ordningsam, flexibel och ha ett bra kundfokus, datavana är ett måste för framtidens maskiner och ett krav, B-körkort krävs. Vidareutbildning sker ihop med våra leverantörer.

För mer information ring Stefan Hovbrink  eller Leif Persson Tel: 0501-65090

Ansökan sändes till: anette@mariestadsmaskin.se

Vi är ett helägt dotterbolag till Söderberg & Haak, och finns på Hammarsmedsgatan i Mariestad. Försäljning och service av maskiner och redskap inom lantbruk och entreprenad. Vi är auktoriserade för Huddig, Hyundai, Take Job, Komatsu, Deutz-Fahr, Amazone, Krone, Bigab, Närlant samt en stor mängd utrustningsleverantörer. För närvarande är vi tjugo anställda.


Söderberg & Haak Staffanstorp söker en Servicetekniker


Arbetsuppgifter

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information kontakta platschef Lars-Göran Larsson (lars-goran.larsson@sodhaak.se) Ansökan skickas till mail jobb@sodhaak.se snarast. Vänta inte för länge då vi löpande går igenom alla ansökningshandlingar.


Följ oss på